top of page

Aangepaste fiets

Aangepaste fietsen zijn er in alle soorten en maten; driewielfietsen, seniorenfietsen, rolstoeltransporters, rolstoelfietsen en fietsen voor kleine of bovengemiddeld lange mensen. Wij zoeken graag samen met jou de beste uit.

Geen mens is hetzelfde, en bij aangepaste fietsen is dat niet anders. Een aangepaste fiets is namelijk een vervoersmiddel dat precies op de behoeften van zijn berijder is afgestemd. Vaak worden aangepaste fietsen met de hand gemaakt, omdat vrijwel elke aangepaste fiets uniek is in zijn soort. Als je een aangepaste fiets bestelt, weet je dus zeker dat je straks op iets heel bijzonders rondrijdt!

Easy-Rider-driewielfiets-sfeer.jpg

Omdat een aangepaste fiets speciaal voor jou gemaakt wordt, is het heel belangrijk dat je van tevoren weet dat hij helemaal perfect zit er rijdt.

 

Bijzonder Mobiel heeft veel ervaring met het aanmeten van aangepaste fietsen, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw toekomstige fiets vanaf het begin af aan al in goede handen is.

 

Samen met jou zetten we alle functionaliteiten op een rijtje en gaan we op zoek naar de fabrikant die absoluut de mooiste en beste fiets voor jou kan gaan maken.

Behoefte aan aankoopadvies? Wij helpen je graag zoeken naar de perfecte aangepaste fiets.

Officiele dealer Van Raam aangepaste fietsen

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. 

 

Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

logo.png
bottom of page