top of page
download.png

Driewielfietsen Van Raam

Personen die niet meer op een gewone tweewieler kunnen fietsen zoeken naar een goed en veilig alternatief.

 

De driewielfiets ofwel de driewieler van Van Raam is met name voor mensen die extra ondersteuning en stabiliteit willen hebben tijdens het fietsen. 

Midi-driewieler-Van-Raam.jpg
Maxi-driewielfiets-voor-volwassenen.jpg

Stabiliteit en veiligheid driewielfiets

De driewielfiets zorgt voor stabiliteit en creëert daarmee een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen. De driewielers zijn eenvoudig met opstappen en er is een goede zitondersteuning mogelijk. Met de driewieler met twee wielen aan de voorkant is het voor de berijder gemakkelijker om de breedte in te kunnen schatten. Van Raam heeft de driewieler als zitfiets en als ligfiets. Het model Easy Rider is een driewielfiets met lage instap en een naar voren gerichte traprichting. Van Raam heeft ook een driewieltandem in het assortiment, voor optimale stabiliteit en makkelijk op- en afstappen bij de tandemfiets. De driewielfiets onderscheidt zich van de zijwielenfiets door meer stabiliteit, doordat deze lichtlopend is en daarnaast heeft een driewielfiets altijd met alle wielen contact met het wegdek.

Verschillende opties

Alle driewielfietsen van Van Raam zijn leverbaar als elektrische fiets met trapondersteuning en er zijn veel accessoires leverbaar om de fiets aan uw persoonlijke wensen aan te passen. De meeste modellen zijn voorzien van een grote bagagedrager. Wij leveren de driewielfiets in verschillende formaten.

bottom of page