top of page
PF.jpg

Eenpersoonszitdriewielers

PF mobility heeft een ruim aanbod aan zitdriewielers voor mensen die een bijzondere fietservaring willen en voor mensen met loopproblemen of een lichamelijke beperking. Er zijn modellen die op een gewone fiets lijken, maar een derde wiel hebben voor een beter evenwicht en er zijn modellen met een lage instap, waardoor u makkelijker op en af stapt, en met een comfortabel zadel.

Al onze modellen zijn van topkwaliteit en gemaakt volgens de wettelijke regels, zodat u met een veilig gevoel kunt fietsen. De fietsen worden op uw behoeften afgestemd. Er zijn verschillende mogelijkheden voor motorondersteuning en voor persoonlijke aanpassingen.

222.jpg
111.jpg
33333.jpg

"Dubbel fietsplezier met twee personen"

Met een 2-persoonsfiets kunt u uw belevenissen op de fiets, de rode wangen en de wind in de haren delen met iemand. Met zijn tweetjes naast elkaar fietst u de weg op met dezelfde kwaliteit en hetzelfde rijplezier zonder aan onze gekende veiligheid te moeten inboeten.

Deze fietsen zijn bedoeld voor wie een totaal andere fietservaring wil. Ze hebben vele aanpassingsmogelijkheden en zijn uitermate geschikt voor woon- en zorgcentra en woongemeenschappen, waar de bewoners op verschillende manieren hulpbehoeftig zijn om op de fiets te klimmen, zich in het verkeer te begeven en zo meer.

 

De fiets is bijzonder geschikt voor revalidatiedoeleinden en voor mensen met een
beperkt zicht. Hij is verkrijgbaar met of zonder hulpmotor.

33.png
66.png
Shimano-Steps-display-e1571216451193.jpg
bottom of page